Startsida
Historik
Byggnader
- Vy från ovan
- Huvudbyggnaden
- Handelsboden
- Härbret
- Båthuset
- Verkstan
Faciliteter
- Bar och vinkällare
- Bad och pool
- Gym
- Båtar och fiske
- Underhållning
- Konferenslokaler
Vintertid
Bokningar
Gästboken
Vägbeskrivning

Konferenslokaler

I Ekblads Pensionat finns nästintill obegränsade möjligheter och utrymme för konferens. Alla konferensrum är vackert utsmyckade med exklusiva möbler och konstföremål. Här nedan ges ett kort urval av de många konferensrummen (var vänlig kontakta vårt kontor i Hanoi för mer detaljerad information):

Konferensrum A1: "Hall of Vikings"
Ett av våra mest exklusiva konferensrum med egen balkong med utsikt över Mashavet. En eldstad placerad i ett av rummets hörn förgyller tillvaron kvällstid.

Konferensrum A5: "Less is more"
Om ni känner behov av intima möten där band mellan människor ska knytas och förtroende är det ni sätter i första hand är konferensrum A5 perfekt för just er. Placerad lite avsides i byggnaden men ändå nära köket gör att ni kan sitta och tala ostört i timmar och ta en liten matpaus tillsammans när ni känner er lite sugna på traktens läckerheter.

Konferensrum A3: "English Lord"
För den stilrene konferensledaren är detta ett självklart val. Rummet utstrålar harmoni och obeveklig beslutsamhet. Perfektion är hederssak.

I ett av de större konferensrummen är denna enorma väggtavla målad. Njut av en underbar solnedgång i flera timmar oavsett väder eller tid på dygnet.

 

. . .