Startsida
Historik
Byggnader
- Vy från ovan
- Huvudbyggnaden
- Handelsboden
- Härbret
- Båthuset
- Verkstan
Faciliteter
- Bar och vinkällare
- Bad och pool
- Gym
- Båtar och fiske
- Underhållning
- Konferenslokaler
Vintertid
Bokningar
Gästboken
Vägbeskrivning

Bad och pool

Detta är några av de saker Ekblads Pensionat kan erbjuda i sin bad och relaxavdelning:
- swimmingpool inomhus
- swimmingpool utomhus
- badstrand
- dusch
- bastu
- solarium

Bastu
Njut och koppla av i den ständigt heta bastun. Låt de välgörande ångorna rengöra huden. Här får man en chans att svettas ut alla spänningar. Garanterat en uppfriskande föryngringskur.

Solarium
Om vädret mot all förmodan under en kort period skulle ändra sig från strålande solsken till stilla och avslappnande regnskurar finns det självklart möjligheter att bättra på solbrännan ändå om så önskas. Modernt solarium i anslutning till bastu, inomhuspool och dusch är en självklarhet på Ekblads pensionat.

 

Inomhuspool
I anslutning till relaxavdelningen finns en inomhuspool som alltid är fylld med tempererat vatten. Passar såväl den knappt simkunnige som den professionella simmaren som uppskattar möjligheten att kunna ta sig ett dopp närhelst det önskas.

 

Utomhuspool
Utomhus finns en pool som tidigare använts för laxodling. Poolen har nu renoverats till våra gästers förtjusning. Känner man för en simtur har man tre alternativ: inomhuspool, denna utomhuspool eller sjön Siljan.

 

Dusch
Efter en golfrunda, fisketur eller vandring kan man fräscha upp sig i en av de rymliga och nydesignade duscharna på Ekblads pensionat. Därefter kan den som vill slappna av något före middagen, sätta sig en stund i bastun eller ha en trevlig diskussion i den gemytliga gillestugan.

 

 

 

 

. . .